Hydraulische slangen, koppelingen & tools
we've got it.

Wij geloven erin dat alles wat we doen zo eenvoudig mogelijk moet zijn om onze klanten op een zorgeloze en efficiënte manier bij te staan.

Dit kunnen we doen dankzij een uitgebreide stock van kwaliteits-goederen die aan onze klanten aangeboden wordt door een team met uitmuntende expertise.

Bekijk onze producten en diensten hieronder of contacteer ons:

Distributie hydraulische slangen en koppelingen

Met meer dan 200 klanten heeft Van de Calseyde Hydraulics een perfect gedekt netwerk van hydraulische professionals in België. Als eindgebruiker vindt u ongetwijfeld één van onze dealers in uw buurt voor het kopen van hydraulische slangen en koppelingen of voor een vlotte depannage.

Ontdek ons dealer netwerk

Toonbankverkoop

Onze locatie aan de haven van Gent leent zich perfect toe tot het uitbaten van een fysieke winkel. Met onze grote stock en uitgeruste atelier helpen we graag iedereen verder. Hydraulische slangen op maat terwijl u wacht!

Ma - Vrij: 08h00 - 12h00 & 13h00 - 17h00

Kom binnen

Slangen assemblages

Met onze grote stock, volledig uitgeruste werkplaats en ervaren team zorgen helpen we u graag verder met uw projecten. Slangen assemblages worden op uw noden afgestemd.

Meer weten

Training & advies

Wilt u zelf starten met het maken van hydraulische slangen? Of wilt u uw kennis nog eens opfrissen? Onze technische vertegenwoordigers komen gratis tot bij u voor een opleiding op maat.

Leer over training & advies

Exclusieve verdeler & service provider